Hvad er Holbæk Clown Festival?
Festivalen er bygget op over en uge, hvor vi udfører i 4 dage. Der er en udstilling i morgen og eftermiddag / aften som mål, hvor alle klovne har mulighed for at både at udføre og blande sig rundt i byen.

Ledelsen af ​​festivalen holder gallamiddag torsdag aften for alle deltagerne som tak for deres hårde arbejde i at gøre festivalen.

Alle klovne optræder sammen på byen i Holbæk på fredag. Her klovne gøre et kapløb med børnene. Bagefter er der en parade, hvor vi kan fremvise vores fine kostumer. Langs denne klovnene handle ud på gaden sammen, hvilket gør dette til en meget unik oplevelse.

Festivalen slutter med en galla lørdag eftermiddag kl 15:00, som vil blive udført for alle vores sponsorer og gæster.

Hvorfor blev festivalen lavet?
Festivalen blev grundlagt for at skabe et arbejdsfællesskab, hvor klovne kan komme sammen fra hele verden og udføre og blive inspireret af hinanden og give plads til nye kunstnere at blive formet i deres rejse som en klovn. Festivalen ses både som en arbejdsgruppe forum, men også et sted, hvor vi som klovne kan vokse og få påklædt og tilskyndes til at arbejde som en klovn / kunstner.

Festivalen er en, hvor venskaber er skabt på tværs af landegrænser, hvor netværk er bygget og relationer skabt. Holbæk Clown Festival er et sted, hvor du har mulighed for at optræde med gamle og nye venner, alle de klovne komme og udføre. Med andre ord, festivalen er et sted, hvor vi sætter den rummelighed og professionalisme i høj.

Festivalen er op til alle at få mulighed for at blive set og trænet, til at arbejde sammen med andre klovne, der er medtaget for at give og få. Med andre ord, festivalen er et fællesskab, hvor vi alle har en rolle. Festivaler rundt om i verden er en stor chance for klovnen for at give glæde til mennesker. Her i Holbæk er vi i stand til at give masser af børn den store mulighed for at møde klovne og opleve cirkus atmosfæren.

På festivalen i 2013 var der 3.500 børn, som fik en chance for at møde os, når vi var ude at udføre i handicap skoler, børnehaver, vuggestuer og ældrecentre. Dette var at inkludere så mange som muligt til at få chancen for at opleve Holbæk Klovnefestival så vi har mulighed for på denne festival for at nå langt over sociale skel og give alle de børn, vi støder på en fantasifuld oplevelse. Klovnene på festivalen får akademiske præstation, men også en stor personlig fordel, som gør denne festival et unikt sted at være kunstner, og også at være i publikum.

Målet med denne festival er at give vores talenter og glæden ved andres talenter, mødet mellem klovn og barnet.

Contact:

Organizer: Michel Hojer a.k.a Njetski | hcfkontor@gmail.com | +45 22 11 12 39

Webmaster: Jonas Blixt a.k.a Atte | jonas@commediagillet.com | +46 73 557 11 03